Toimitusehdot

Toimitusehdot

 

Toimitusaika

Toimitusaika on 1-10 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on loppunut varastostamme tai toimitusaika viivästyy, otamme asiakkaaseen yhteyttä sähköpostitse.

Toimitustapa

Lähetämme tilaukset Smartpostiin. Mikäli haluat valita mihin Smartpost-toimipisteeseen lähetys toimitetaan, ilmoita se tilauksen lisätiedot-kentässä

Poikkeustapauksessa tilaus saatetaan toimittaa myös postin välityksellä esimerkiksi silloin, mikäli tilaus on niin pieni ja kevyt että mahtuu kirjeeseen.


Maksutavat
 

Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Korttimaksaminen: Yleisimmät luottokortit

Mobiilimaksaminen: MobilePay

 

Toimitusmaksut

Postitus- ja käsittelykulut 8,90€/toimitus.


Vaihdot ja palautukset

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus (kuluttajansuojalaki 16§). Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, avaamaton ja alkuperäispakkauksessaan. Alennus- ja tarjoustuotteita ei korvata eikä vaihdeta. Korvaamme palauttamasi tuotteen hinnan ilmoittamallesi pankkitilille. Asiakkaan täytyy itse maksaa tuotteen palauttamisesta auteutuneet kustannukset.

Huom!

Tilaajan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt.

Hyväksytystä tilauksesta saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palveluntarjoajalla on oikeus tarvittaessa evätä tilaus.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteista tai tilauksista, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info at k-apteekki.fi